JCE Editor Core

Загальні питання по Joomla 3.x, які не відносяться до інших розділів.
Аватар користувача
Gespenst
Користувач
Користувач
Повідомлень: 111
З нами з: 28 березня 2010, 08:48
Звідки: Кривий Ріг
Дякував (ла): 8 рази
Подякували: 3 рази

JCE Editor Core

Повідомлення Gespenst » 31 травня 2018, 10:05

Привіт. Соромно таке питати, але. Як можна полікувати редактор JCE Editor Core (остання версія) щоб він не рубав електронні адреси? Я взагалі користуюся Code Mirror, але тут треба замовнику цей редактор. І все гаразд, але електронку рубає. наприклад adresa@ukr.net перетворюється на adresa.net і посилання mailto іде також на adresa.net. Все перерив, ніде не можу найти як це виправити.

Аватар користувача
OlegK
Користувач
Користувач
Повідомлень: 45
З нами з: 22 грудня 2017, 18:12
Звідки: Кропивницкий
Подякували: 4 рази
Контактна інформація:

JCE Editor Core

Повідомлення OlegK » 31 травня 2018, 13:13

А с отключенным редактором ?
Аватар користувача
Gespenst
Користувач
Користувач
Повідомлень: 111
З нами з: 28 березня 2010, 08:48
Звідки: Кривий Ріг
Дякував (ла): 8 рази
Подякували: 3 рази

JCE Editor Core

Повідомлення Gespenst » 31 травня 2018, 13:38

Байдуже. Все одно ріже.
Аватар користувача
OlegK
Користувач
Користувач
Повідомлень: 45
З нами з: 22 грудня 2017, 18:12
Звідки: Кропивницкий
Подякували: 4 рази
Контактна інформація:

JCE Editor Core

Повідомлення OlegK » 31 травня 2018, 15:53

Firewall есть на сайте ? Был случай резал тег script Редактор режет код . Joomla 3.7.5
Аватар користувача
Gespenst
Користувач
Користувач
Повідомлень: 111
З нами з: 28 березня 2010, 08:48
Звідки: Кривий Ріг
Дякував (ла): 8 рази
Подякували: 3 рази

JCE Editor Core

Повідомлення Gespenst » 31 травня 2018, 16:54

ні. це стосується одного, окремо взятого редактора.

Аватар користувача
Gespenst
Користувач
Користувач
Повідомлень: 111
З нами з: 28 березня 2010, 08:48
Звідки: Кривий Ріг
Дякував (ла): 8 рази
Подякували: 3 рази

JCE Editor Core

Повідомлення Gespenst » 19 червня 2018, 11:39

Розібрався. Це стосується навіть не редактора. Це, як не смішно, стосується браузера гугл хром. У всіх інших браузерах адреси відображуються і вводяться нормально. Навіть ті, які були порізані у хромі у іншому браузері виглядають нормально.


Повернутись до “Joomla 3.x: Загальні питання”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 0 і 0 гостей