Переклад Title, Description, Keywords тощо

Розширення для створення багатомовного сайту на базі сторонніх розширень.
vitbol
Користувач
Користувач
Повідомлень: 21
З нами з: 13 листопада 2007, 10:02

Переклад Title, Description, Keywords тощо

Повідомлення vitbol » 23 грудня 2007, 21:20

А як перекласти ті елементи, яких не передбачено у Джумфіш?
А саме:
- назву сайту;
- опис сайту;
- ключові слова;
- логотип (щоб при виборі мови завантажувався відповідний логотип);
- "footer".
Востаннє редагувалось 23 грудня 2007, 22:03 користувачем vitbol, всього редагувалось 1 раз.

Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1185
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: Переклад Title, Description, Keywords тощо

Повідомлення Dutch » 24 грудня 2007, 01:33

На рівні шаблону
vitbol
Користувач
Користувач
Повідомлень: 21
З нами з: 13 листопада 2007, 10:02

Re: Переклад Title, Description, Keywords тощо

Повідомлення vitbol » 24 грудня 2007, 01:48

Окремий шаблон для кожної мовної версії?
Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1185
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: Переклад Title, Description, Keywords тощо

Повідомлення Dutch » 24 грудня 2007, 02:07

Через параметри мови на рівні PHP.
Якщо хочете можу згодом викласти приклади.
vitbol
Користувач
Користувач
Повідомлень: 21
З нами з: 13 листопада 2007, 10:02

Re: Переклад Title, Description, Keywords тощо

Повідомлення vitbol » 24 грудня 2007, 02:54

Про параметри, які прописані у файлі configuration.php, питання знято.
Покопався в інеті, рішення знайшов. Наведу приклад для чотиримовного сайту.

У вищеназваному файлі параметр

$mosConfig_sitename = 'Лошади.com.ua :: КОННЫЙ РЫНОК -- торговый веб-портал';

треба поміняти на такий вираз:

Код: Виділити все

<?php
if ($lang == ru)
    {$mosConfig_sitename = 'Лошади .com.ua :: КОННЫЙ РЫНОК -- торговый веб-портал';}
if ($lang == ua)
    {$mosConfig_sitename = 'Loshadi.com.ua :: КІННИЙ РИНОК -- торговий веб-портал';}
if ($lang == en)
    {$mosConfig_sitename = 'Loshadi.com.ua :: HORSE BAZAAR -- horses for sale from Ukraine';}
if ($lang == de)
    {$mosConfig_sitename = 'Loshadi.com.ua :: PFERDEMARKT -- Pferde aus der Ukraine';}
else
    {$mosConfig_sitename = 'Loshadi.com.ua :: КІННИЙ РИНОК -- заголовок за умовчанням, коли мова не визначена';}
?>
І таким чином поступити з описом та ключовими словами.
Наразі не вирішив, як поступити з логотипом. Спробую щось подібне зробити у файлі шаблону.
Востаннє редагувалось 07 січня 2008, 20:04 користувачем Dutch, всього редагувалось 1 раз.

Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1185
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: Переклад Title, Description, Keywords тощо

Повідомлення Dutch » 24 грудня 2007, 04:04

Даний варіант не працює на всіх сайтах!
+ після оновлення конфігурації ці данні видаляються.
vitbol
Користувач
Користувач
Повідомлень: 21
З нами з: 13 листопада 2007, 10:02

Re: Переклад Title, Description, Keywords тощо

Повідомлення vitbol » 24 грудня 2007, 18:43

В мене працює  ;)
А навіщо оновлювати конфігурацію? Можна ж і вручну вписувати параметри?
Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1185
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: Переклад Title, Description, Keywords тощо

Повідомлення Dutch » 24 грудня 2007, 18:59

Ну при оновлені на 1.0.13 введені додаткові параметри в конфігурацію
vitbol
Користувач
Користувач
Повідомлень: 21
З нами з: 13 листопада 2007, 10:02

Re: Переклад Title, Description, Keywords тощо

Повідомлення vitbol » 24 грудня 2007, 19:11

А що коли в мене з початку Joomla 1.0.13?
Чи на майбутнє, коли з"явиться нова версія?
Ну що ж, я думаю, оновлю, заздалегідь скопіюючи варіанти назви тощо. А потім просто вставлю їх заново в конфігурацію. Я вважаю, що це вихід. Чи є краще вирішення цієї проблеми?

vitbol
Користувач
Користувач
Повідомлень: 21
З нами з: 13 листопада 2007, 10:02

Re: Переклад Title, Description, Keywords тощо

Повідомлення vitbol » 31 грудня 2007, 02:03

Шось у мене проблема з"явилася після того, як я експериментував з конфігурацією :(
Тепер не можу зайти в адмінку :(((
Датч, можеш глянути? Там якісь лаги...
http://www.loshadi.com.ua/administrator
Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1185
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: Переклад Title, Description, Keywords тощо

Повідомлення Dutch » 31 грудня 2007, 02:59

Спробуй переіменувати ru.php на russian.php

Якщо дочекаєшься, то після свят опишу, як локалізувати заголовок.
vitbol
Користувач
Користувач
Повідомлень: 21
З нами з: 13 листопада 2007, 10:02

Re: Переклад Title, Description, Keywords тощо

Повідомлення vitbol » 07 січня 2008, 07:56

Допомогло. Правда, навпаки -- russian.php на ru.php.

Веселих свят!

Besedin
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 379
З нами з: 19 травня 2007, 15:29
Звідки: Київ - Дубно

Re: Переклад Title, Description, Keywords тощо

Повідомлення Besedin » 31 січня 2008, 17:20

vitbol писав:А як перекласти ті елементи, яких не передбачено у Джумфіш?
А саме:
- назву сайту;
- опис сайту;
- ключові слова;
- логотип (щоб при виборі мови завантажувався відповідний логотип);
- "footer".
перші 3 питання вирішуються в Фіші, а  от 2 останні вже в шаблоні.

версія Joom!Fish 1.8.2


  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Багатомовність”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 0 і 0 гостей