Не зрозумів, як в JoomFish додати мову

Розширення для створення багатомовного сайту на базі сторонніх розширень.
claus
Користувач
Користувач
Повідомлень: 10
З нами з: 18 квітня 2007, 08:55

Не зрозумів, як в JoomFish додати мову

Повідомлення claus » 15 січня 2008, 11:52

Не зрозумів, як в JoomFish додати мову. Тобто, сайт у мене російською, //garden.gov.ua, але я бажаю зробити його також українською, і є потреба англійською, але в JoomFish, який я поставив стоять 2 мови - російська та англійська, і не бачу можливості додати ще. Як цього досягти?

Besedin
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 379
З нами з: 19 травня 2007, 15:29
Звідки: Київ - Дубно

Re: Не зрозумів, як в JoomFish додати мову

Повідомлення Besedin » 15 січня 2008, 17:06

Розпакуй вкладення в корінь сайту. В списку мов у JoomFish! повинна з"явитись українська мова
Вкладення
ukr.zip
(11.52 Кіб) Завантажено 348 разів
claus
Користувач
Користувач
Повідомлень: 10
З нами з: 18 квітня 2007, 08:55

Re: Не зрозумів, як в JoomFish додати мову

Повідомлення claus » 16 січня 2008, 08:04

Дякую, спробую.
claus
Користувач
Користувач
Повідомлень: 10
З нами з: 18 квітня 2007, 08:55

Re: Не зрозумів, як в JoomFish додати мову

Повідомлення claus » 16 січня 2008, 08:32

Спробував. На денвері все вийшло, на сайті мови не бачить. Тобто не лише JoomFish не бачить, а жумла взагалі. :-o
Востаннє редагувалось 16 січня 2008, 09:25 користувачем claus, всього редагувалось 1 раз.
Besedin
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 379
З нами з: 19 травня 2007, 15:29
Звідки: Київ - Дубно

Re: Не зрозумів, як в JoomFish додати мову

Повідомлення Besedin » 16 січня 2008, 10:29

ти точно впевнений що воно все скопіювалось? права на папки languages та images/flags перевір чи вони були доступні для запису при розпаковці

claus
Користувач
Користувач
Повідомлень: 10
З нами з: 18 квітня 2007, 08:55

Re: Не зрозумів, як в JoomFish додати мову

Повідомлення claus » 16 січня 2008, 11:58

Так, переконаний.
Besedin
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 379
З нами з: 19 травня 2007, 15:29
Звідки: Київ - Дубно

Re: Не зрозумів, як в JoomFish додати мову

Повідомлення Besedin » 16 січня 2008, 13:18

Раз на локалці працює нормально, значить шукай помилку на хості. А на локалці і на хості однакові версії Joomla стоять?
claus
Користувач
Користувач
Повідомлень: 10
З нами з: 18 квітня 2007, 08:55

Re: Не зрозумів, як в JoomFish додати мову

Повідомлення claus » 16 січня 2008, 13:43

Так, лавра.
Besedin
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 379
З нами з: 19 травня 2007, 15:29
Звідки: Київ - Дубно

Re: Не зрозумів, як в JoomFish додати мову

Повідомлення Besedin » 16 січня 2008, 16:08

спробуй ще встановити мову через адмніку сайту. укр. мова знаходиться тут. В архіві тому що я виклав вище зможеш знайти укр. прапор для Фіша. Бажаю успіхів! ;)

claus
Користувач
Користувач
Повідомлень: 10
З нами з: 18 квітня 2007, 08:55

Re: Не зрозумів, як в JoomFish додати мову

Повідомлення claus » 16 січня 2008, 16:33

Встала, але з такою чудовою назвою: Українська локалізація
Besedin
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 379
З нами з: 19 травня 2007, 15:29
Звідки: Київ - Дубно

Re: Не зрозумів, як в JoomFish додати мову

Повідомлення Besedin » 16 січня 2008, 16:42

перевір кодування
claus
Користувач
Користувач
Повідомлень: 10
З нами з: 18 квітня 2007, 08:55

Re: Не зрозумів, як в JoomFish додати мову

Повідомлення claus » 17 січня 2008, 09:36

Цікавий глюк. При встановленні мови в базі не з'являється запис про неї.
Зробив запис вручну. Кракозябра не зникла, але в перекладі не заважає.
Дякую GOodm@n за підтримку.
Востаннє редагувалось 17 січня 2008, 13:02 користувачем claus, всього редагувалось 1 раз.



  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Багатомовність”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 0 і 0 гостей