Проблеми з кодуванням

Обговорення тем про дизайн та верстка нових шаблонів та редагування. Доопрацювання та модифікації клубних шаблонів.
Mauzer
Користувач
Користувач
Повідомлень: 2
З нами з: 03 лютого 2008, 18:56

Проблеми з кодуванням

Повідомлення Mauzer » 03 лютого 2008, 19:06

Поставив 1.5 версію жумлі, українську локалізацію.
На сайті і в адмінці при стандартних темах, вроді все нормально з кодуванням.
Як тільки ставлю нестандартну тему, то на сайті замість кирилиці - знаки питання.
Вирішив що проблема в самих шабонах, змінював кодування в файлі templateDetails.xml
в рядку    поставив utf-8 як в стандартних шаблонах, але толку нема.
Продивився всі файли в шаблоні, більше ніде не вказується кодування. В чому ж тоді справа?

Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1185
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: Проблеми з кодуванням

Повідомлення Dutch » 03 лютого 2008, 20:34

Є різниця між шаблонами для 1.5, та шаблонами 1.0.

Якщо сам створюєш шаблон необхідно файл перекодувати у utf-8 без bom
Mauzer
Користувач
Користувач
Повідомлень: 2
З нами з: 03 лютого 2008, 18:56

Re: Проблеми з кодуванням

Повідомлення Mauzer » 04 лютого 2008, 10:09

Dutch писав:Є різниця між шаблонами для 1.5, та шаблонами 1.0.
Тобто якщо шаблон не під 1.5 то він полюбому не буде працювати?
А де взяти безкоштовні шаблони на 1.5?
Besedin
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 379
З нами з: 19 травня 2007, 15:29
Звідки: Київ - Дубно

Re: Проблеми з кодуванням

Повідомлення Besedin » 04 лютого 2008, 12:04

ось тут глянь _http://www.joomlaos.de/joomla_template_galerie.html
Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1185
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: Проблеми з кодуванням

Повідомлення Dutch » 10 лютого 2008, 06:23

Mauzer писав:
Dutch писав:Є різниця між шаблонами для 1.5, та шаблонами 1.0.
Тобто якщо шаблон не під 1.5 то він полюбому не буде працювати?
А де взяти безкоштовні шаблони на 1.5?
Зверни увагу на "Створення шаблону для Joomla! 1.5"

Дещо є схожим, щоб без проблем можна було переробити шаблон з 1.0.х на 1.5.х.



  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Шаблони для Joomla — дизайн, верстка, модифікації”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 0 і 0 гостей