Переклад елементів Virtuemart через JoomFish

Розширення для створення багатомовного сайту на базі сторонніх розширень.
vic
Користувач
Користувач
Повідомлень: 8
З нами з: 14 березня 2008, 20:57

Переклад елементів Virtuemart через JoomFish

Повідомлення vic » 18 березня 2008, 07:28

Добрий день,
Підкажіть будь ласка що треба зробити, щоб JoomFish побачив елементи Virtuemart
Мій не бачить. А я знайшов тут
http://joomla.org.ua/content/view/184/32/
що це можливо.
Дякую.

Besedin
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 379
З нами з: 19 травня 2007, 15:29
Звідки: Київ - Дубно

Re: Переклад елементів Virtuemart через JoomFish

Повідомлення Besedin » 18 березня 2008, 14:09

тут http://joomlacode.org/gf/project/joomfish/frs/ знайдеш content elements для VirtueMart.
скопіюй вміст архіву в /administrator/components/com_joomfish/contentelements/

Після цього у тебе мають з"явитись нові позиції в розділі translation (там де ти обираєш об"єкт для перекладу)
Detor
Користувач
Користувач
Повідомлень: 3
З нами з: 03 травня 2010, 02:02

Re: Переклад елементів Virtuemart через JoomFish

Повідомлення Detor » 03 травня 2010, 02:04

Fatal error: Call to a member function getTable() on a non-object in /www/hmarka.net/d/o/dobros/home/site/administrator/components/com_joomfish/models/ContentObject.php on line 574
Видає таку штуку, підскажіть що робити.
Detor
Користувач
Користувач
Повідомлень: 3
З нами з: 03 травня 2010, 02:02

Re: Переклад елементів Virtuemart через JoomFish

Повідомлення Detor » 03 травня 2010, 03:29

Вирішено! Проблема була в оновленому компоненті JoomFish. Ось збірка [url=]http://letitbit.net/download/89408.894cffa44c347c87cee6b1ae2/Jo1.5.15_VM1.1_JF2.0.3.zip.html[/url=] все працює 100%, провірено! Все українізовано.
abdulidze
Користувач
Користувач
Повідомлень: 11
З нами з: 20 березня 2010, 22:34

Re: Переклад елементів Virtuemart через JoomFish

Повідомлення abdulidze » 09 жовтня 2013, 08:47

Detor писав:
Fatal error: Call to a member function getTable() on a non-object in /www/hmarka.net/d/o/dobros/home/site/administrator/components/com_joomfish/models/ContentObject.php on line 574
Видає таку штуку, підскажіть що робити.
У мене теж таку штуку показує...
joomfish поставив 2,2,3
joomla 1.5.26
virtuemart 1.1.6

підкажіть що робити...

dovan
Модератор
Модератор
Повідомлень: 146
З нами з: 06 серпня 2008, 19:12
Звідки: Луцьк
Подякували: 1 раз

Re: Переклад елементів Virtuemart через JoomFish

Повідомлення dovan » 09 жовтня 2013, 11:24

Загугливши код помилки: administrator/components/com_joomfish/models/ContentObject.php on line 574 Натрапив на один, можливий, варіант рішення:
UPDATE!!!
There is definitely a problem with VM 1.1.6 and Joomfish as per the forum posts on Virtuemart, specifically a 500 Server Error on the final checkout stage (see comments also below).

It appears that this is fixed if you choose in Global Config your Database Type as mysqli
Haven't tested - only what I've read.. :)
Жирним виділив параметр, який потрібно змінити. Пробуйте. Знайшов тут.
abdulidze
Користувач
Користувач
Повідомлень: 11
З нами з: 20 березня 2010, 22:34

Re: Переклад елементів Virtuemart через JoomFish

Повідомлення abdulidze » 09 жовтня 2013, 12:22

Вирішив питання перезаписавши файли елементів.
Рішення та посилання на більш великий перелік єлементів для віртуемарт знайшов тут: http://joomlaforum.ru/index.php/topic,55775.0.html
Також продублюю посилання на більш великий перелік елементів: http://www.joomfish.net/forum/download/file.php?id=439

Але в мене вилізла інша проблема:

joomfish поставив, після цього вірт на сайті став англійським (кошик і т.п.), в налаштуванні Joomla все стоїть російське, в джумфіш зовсім видалий англійську...
Може підкажиш де що шукати?


  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Багатомовність”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 2 і 0 гостей