Зміна порядку meta тегів у файлі head.php

Обговорення питань оптимізації сайтів на Joomla для просування в пошукових системах та соціальних мережах.
Hogseruj
Користувач
Користувач
Повідомлень: 1
З нами з: 18 травня 2009, 08:27

Зміна порядку meta тегів у файлі head.php

Повідомлення Hogseruj » 10 березня 2010, 08:56

Народ, підкажіть будь ласка як зробити ось таку штучку :
Зараз код відображається слідуючм чином:

<title>тайтл</title>
<meta name="description" content="дескрипшин" />
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
<meta name="robots" content="index, follow" />
<meta name="keywords" content="ключевые" />
<meta name="generator" content="Joomla! 1.5 - Open Source Content Management" />

Як його зробити такого вигялду:

<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>тайтл</title>
<meta name="description" content="дескрипшин" />
<meta name="keywords" content="ключевые" />
<meta name="robots" content="index, follow" />
<meta name="generator" content="Joomla! 1.5 - Open Source Content Management" />

Аватар користувача
gruz
Користувач
Користувач
Повідомлень: 697
З нами з: 19 червня 2008, 18:09
Звідки: Прип'ять
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 рази

Re: Зміна порядку meta тегів у файлі head.php

Повідомлення gruz » 12 березня 2010, 19:48

Як варіант, взяти в шаблоні виведення head, розбити його explode на рядки, отримаєш масив. Потім масив виведеш у іншій послідовності.
Це щоби код Joomla не правити
poviljaj
Користувач
Користувач
Повідомлень: 1
З нами з: 09 липня 2018, 11:01
Звідки: Україна , Запорізька обл

Зміна порядку meta тегів у файлі head.php

Повідомлення poviljaj » 09 липня 2018, 11:12

Дорого дня! Можливо кому стане в нагоді - для joomla 3.8.10 змінилося місце розташування файлу де формується head (jdoc:include type="head") тепер тут : libraries/src/Document/Renderer/Html/HeadRenderer.php

та якщо потрібно свої опції додати/замінити мета теги в head можна не використовувати дефолтний модуль (jdoc:include type="head") а прямо в індексному файлі шаблону написати потрібне через класи JFactory::getApplication(); JFactory::getDocument();
наприклад я зробила так:
http://prntscr.com/k48rha


Повернутись до “Пошукова оптимізація (SEO) та соціальні мережі”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 0 і 0 гостей