Хто стикався з таким блоком?

Обговорення тем про дизайн та верстка нових шаблонів та редагування. Доопрацювання та модифікації клубних шаблонів.
Аватар користувача
Gespenst
Користувач
Користувач
Повідомлень: 112
З нами з: 28 березня 2010, 08:48
Звідки: Кривий Ріг
Дякував (ла): 8 рази
Подякували: 3 рази

Хто стикався з таким блоком?

Повідомлення Gespenst » 07 грудня 2016, 20:10

Привіт! Нещодавно почав перевіряти мобільну адаптацію шаблонів і помітив отаку проблему
Зображення.
Гугл стверджує що там є такий блок

Код: Виділити все

<div id="pbCloseBtn">
Я його точно туди не ставив, перевіряв код сторінки, брав прямо з браузеру - немає там такого блоку, а Гугл все одно його знаходить. При чому на різних сайтах різних хостингах. Joomla 3.6.4, шаблони писав сам, з нуля. Що це може бути таке? :unknown:

Аватар користувача
gruz
Користувач
Користувач
Повідомлень: 697
З нами з: 19 червня 2008, 18:09
Звідки: Прип'ять
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 рази

Хто стикався з таким блоком?

Повідомлення gruz » 07 грудня 2016, 21:08

Код є в DOM. В HTML нема, бо його JS створює. Наскільки я нагуглив, це якийсь JS модального вікна зображення додає.
Зображення
Аватар користувача
Gespenst
Користувач
Користувач
Повідомлень: 112
З нами з: 28 березня 2010, 08:48
Звідки: Кривий Ріг
Дякував (ла): 8 рази
Подякували: 3 рази

Хто стикався з таким блоком?

Повідомлення Gespenst » 07 грудня 2016, 21:33

gruz писав:Джерело цитати Код є в DOM. В HTML нема, бо його JS створює. Наскільки я нагуглив, це якийсь JS модального вікна зображення додає.
Зображення
Дякую!


  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Шаблони для Joomla — дизайн, верстка, модифікації”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 0 і 0 гостей