Joomla! Україна

Дізнавайся про останні події української та світової спільноти
  • Версія Joomla! 5.0.3 від 20.02.2024
  • 60 записи в блогах
  • 791 новини та статті
     

Плагін Auto Login IP

11.03.2013, 10:42  |  Новини розширень Joomla!  |  Денис Носов

Розробники Yireo представили новий плагін Auto Login IP для автоматичного входу на сайт для користувачів за IP. Цей плагін дозволяє налаштувати певний ідентифікатор користувача і IP-адреси (або діапазон IP-адрес). При цьому вхід на сайт відбуватися автоматично із дозволеної IP-адреси.

Попередження системи безпеки

Зверніть увагу, що потрібно мати на увазі, що існує ризик для безпеки. Якщо хакер вирішує підмінити вашу IP-адресу він зможе авторизуватися під вашими реєстраційними даними. Зауважимо, що хакеру ще потрібно здогадатися, що Auto Login IP встановлений на сайті, і повинен дізнатися ваш IP. Коли хакеру вдасться авторизуватися на фронтальній частині, то це не означає, що хакер зможе авторизуватися і у адміністративній частині, оскільки плагін не працює в адміністративній частині сайту. Якщо ви побоюєтеся, що це може статися, вам просто необхідно налаштувати користувача з обмеженими правами, наприклад простого зареєстрованого користувача, а не Супердміністратор.

Де можна застосовувати плагін?

Ви можете застосувати плагін для інтранет сайту, якщо впевнені, що кожен комп'ютер має свій IP. Також можна застосувати і на звичайному сайті за умови, що авторизація користувачів це лише своєрідна умовність і хакери не зможуть щось змінити.

Завантажити

Читайте також