Joomla! Україна

Дізнавайся про останні події української та світової спільноти
  • Версія Joomla! 5.1.0 від 16.04.2024
  • 60 записи в блогах
  • 791 новини та статті
     

Проект «Joomla!® в Україні» у квітневому випуску журналу Joomla!® Community Magazine

03.04.2012, 06:17  |  Новини порталу  |  Денис Носов

Joomla! Україна продовжує публікації проекту «Joomla!® в Україні» на сторінках Joomla!® Community Magazine і у квітневому випуску журналу ми опублікували другу статтю «Best Ukrainian sites made ​​on Joomla CMS. Part 2» про українські сайти на Joomla! CMS. Завдяки нашому проекту на сайті joomlagov.info від сьогоднішнього дня можна знайти сторінку із Чернівецькою ОДА.

На нашому порталі ми публікуємо кожні два дні один сайт створений на Joomla, який відображає нашу країну — це сайти урядових та неурядових організацій, державних установ, видавництв, ТВ, видань, спортивних клубів, культурних заходів, тощо.

Мета проекту — популяризація України. Публікуючи на на наших сторінках та журналу Joomla!® Community Magazine ми привертаємо увагу до нашої країни тисячі користувачів з усього світу.

Якщо ви блукаєте по українській мережі, зверніть увагу на якій системі створено сайт, і якщо це Joomla, то надсилай нам адресу сайту. Якщо ж ти веб-розробник і у тебе є в твоєму портфоліо відомі українські проекти, то долучайся до нашого проекту, адже це можливість показати свою роботу міжнародній спільноті Joomla.

Дізнайтесь більше як долучитися до проекту у наших правилах та умовах участі.

Наступну статтю на сторінках Joomla!® Community Magazine чекайте вже у травні, або слідкуйте за новими сайтами кожні два дні на нашому порталі.

Читайте також